Geschiedenis

Diependael Lease is een onafhankelijke leasemaatschappij die al vanaf 1994 actief is in Duitsland en de Benelux. Diependael lease sluit voor rekening en risico leases af. Daarnaast bekleedt zij ook de functie van intermediair voor diverse toonaangevende financiële instellingen in binnen- en buitenland.

Diependael Lease is onafhankelijk.

Vanwege haar onafhankelijkheid kan Diependael Lease het scherpste tarief en de beste voorwaarden voor u uitonderhandelen en is zij niet gebonden aan een vaste geldverstrekker. Naast het financieringen van productiemiddelen is Diependael lease ook gespecialiseerd in het asset management Hierdoor is Diependael Lease in staat om bij iedere leaseaanvraag, een op maat gemaakte leaseoplossing te creëren.

De medewerkers van Diependael Lease hebben een jarenlange ervaring en zijn ter zake kundig, loyaal en klantgericht. Zij geven op een persoonlijke en transparante wijze advies. Veel ondernemingen benaderen Diependeal Lease dan ook voor betrouwbaar en kosteloos advies, alvorens zij een definitieve investeringsbeslissing nemen.